Barion Pixel

A belépésről

A belépésről

A MaSzeSz várja mindazon vállalkozások, oktatási intézmények, települési önkormányzatok és szakhatóságok jelentkezését, akik azonosulva a MaSzeSz törekvéseivel, csatlakoznának szakmai közösségünkhöz, és tagságukkal támogatni kívánják a szervezetünk által felvállalt célkitűzések elérését.

A települési vízgazdálkodás témakörével érintett tudományos-, oktatási intézmények, valamint a települési önkormányzatok és szakhatóságok részére jelképes tagdíjak kerültek meghatározásra, amellyel a MaSzeSz által kínált szakmai közösség tagjai körébe kívánjuk gyűjteni az egységes szakmai álláspontok kialakítása és a gyakorlatban is hatékonyan hasznosítható szakmai ismeretek széleskörű megosztása érdekében.

Az egyéni tagság rendszerének átalakítása jelenleg folyik a Szövetségen belül és egyéni tagokat ebben az átmeneti időben nem fogadunk.

A jövőben a munkaadó szervezettel nem rendelkezők számára egyesületet szervezünk, ami személyes, szakmai kiteljesedésük szempontjából sokkal többet fog adni, azon túl, hogy változatlanul hozzá fognak jutni a Szövetség kínálta, magánszemélyek számára értéket képviselő szolgáltatásokhoz.

Az egyéni tagság megtartásával, rendszerének átszervezésével célunk a szervezet lobbierejének és érdekérvényesítő képességének növelése.

Amennyiben egyéni tagság iránt érdeklődik, kérjük írjon a titkárság címére és tájékoztatni fogjuk, amint az átszervezés menetrendje véglegessé válik.

Kérjük tájékozódjon szervezetünk célkitűzéseiről, tevékenységéről és elért eredményeiről, és örömmel üdvözöljük tagjaink körében amennyiben tagságával hozzá kíván járulni a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség települési vízgazdálkodás területén végzet szakmai érdekképviseleti munkájához.

Belépési nyilatkozat intézmények részére
Belépési nyilatkozat gazdasági társaságok részére

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba