Barion Pixel

Híreink

LÉGY EGY IZGALMAS VIZES SZAKMAI KÖZÖSSÉG TAGJA!!

Együtt vízre tesszük a jövőt! Csatlakozz hozzánk, kapcsolódj be a MENTOR EGYESÜLET munkájába! Egyesületünkről itt olvashatsz: https://www.maszesz.hu Ha kezdő szakemberként segítséget szeretnél kapni, vagy gyakorló szakemberként átadnád tudásodat,  úgy jelezzed belépési szándékodat a jelentkezési lap kitöltésével: https://tinyurl.com/2f8ymzv6 Várunk Egyesületünkbe!

Megkezdték munkájukat a MENTOR Egyesület munkacsoportjai!

Kommunikációs munkacsoport Elkészült a Kommunikációs stratégia Junior munkacsoport Bekapcsolódtunk a SJWP magyarországi versenyébe Külföldi szakmai kapcsolatok munkacsoport Interaktív workshop 2024. szeptember 9.  hétfő 17:30-19:00 Pályázati munkacsoport Egyetemi munkacsoport Campus munkacsoport Külföldi szakmai kapcsolatok munkacsoport Érdekképviselet munkacsoport Kapcsolódj be a munkánkba és jelezzed, hogy melyik csoport tagjaként támogatnád a MENTOR egyesület munkáját: A munkacsoport-tagsági jelentkezést itt […]

Jelentkezés Junior találkozóra az IWA-LWWTP konferencián

Kedves Mentor Tagok! Szeptember 8-12. között Budapesten kerül megrendezésre az International Water Association ún. Large Wastewater Treatment Plants munkacsoportjának konferenciája. Előzetesen szeretnénk felmérni, hogy eljönnél-e egy 1,5-2 órás tematikus találkozóra az ideérkező külföldi fiatal szakemberekkel a konferencia ideje alatt?

Kapcsolódjon be a MENTOR munkacsoportok munkájába!

A Stratégia Tervünk 7 munkacsoport munkájára épít: Kommunikációs munkacsoport Pályázati munkacsoport Junior munkacsoport Egyetemi munkacsoport Campus munkacsoport Külföldi szakmai kapcsolatok munkacsoport Érdekképviselet munkacsoport   Fontos a tagság segítsége és a közös munka! Kérjük kapcsolódjon be a munkánkba és jelezze, hogy melyik csoport tagjaként támogatná a MENTOR egyesület munkáját: A munkacsoport tagsági jelentkezést itt találja: Jelentkezés […]

Elkészült a Mentor Egyesület Stratégiai terve

A MENTOR EGYESÜLET STRATÉGIAI TERVE összefoglalja azokat a célokat, eszközöket és indikátorokat, melyek segítségével a MASZESZ Mentor egyesület egy erős, magánszemélyekből álló szervezetté válhat, így nyújthatunk a fiataloknak és a szenioroknak szakmai közösséget.

Dulovics Junior Szimpózium 2024 – Beszámoló

Április 10-én az Óbudai Egyetemen tartottuk a 2024 évi Dulovics Junior Szimpóziumot. Ez volt az első alkalom, amit az önálló Maszesz MENTOR Egyesület szervezett, a Szövetség és az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar aktív közreműködésével! A jövő vízügyi szakembereivel találkozni kívánók remek előadásokat hallhattak. Remek hangulatú rendezvénynek adott otthont az ÓE.

Dulovics Junior Szimpózium 2024

2024. áprilisában kerül megrendezésre a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség és az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar szervezésében a Dulovics Junior Szimpózium a fiatal vizes szakemberek számára.

Felhívás – Dulovics Junior Szimpózium 2024

2024. áprilisában kerül megrendezésre a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség és az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar szervezésében a Dulovics Junior Szimpózium a fiatal vizes szakemberek számára.

MENTOR Közgyűlési Meghívó

A Maszesz MENTOR Egyesület 2024 február 28-ra (határozatképtelenség esetén 2024 március 5-re) Közgyűlést hirdet. 3 napirendi pontunk lesz, várunk mindenkit sok szeretettel!

Miért legyek MENTOR tag?

A szövetség a víz iránt érdeklődő, vízzel foglalkozó, magánszemélyeket tömörítő lelkes személyek egyesülete. Ingyenes tagságot biztosítunk a belépőknek, mely számos előnnyel jár számukra.

Következő

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba