Barion Pixel

Hírek

Képzésajánló: Vízdiplomácia Mesterszak NKE-VTK

Esemény dátuma:

Jelentkezési határidő: április 30! Korunk vízkormányzási kihívásaira válaszul a Közszolgálati Egyetem Víztudományi Kara  2020-ban egyedülálló MA programot indított a nemzetközi vízügyi kormányzás és vízdiplomácia témakörében.

Dulovics Junior Szimpózium 2024 – Beszámoló

Esemény dátuma: 2024. április 10.

Április 10-én az Óbudai Egyetemen tartottuk a 2024 évi Dulovics Junior Szimpóziumot. Ez volt az első alkalom, amit az önálló Maszesz MENTOR Egyesület szervezett, a Szövetség és az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar aktív közreműködésével! A jövő vízügyi szakembereivel találkozni kívánók remek előadásokat hallhattak. Remek hangulatú rendezvénynek adott otthont az ÓE.

Új kollégák a szövetségnél!

Esemény dátuma:

Az év elejétől változások történtek a MaSzeSz életében, három új, félállásban lévő kolléganőt köszönthetünk sorainkban.

Beszélgessünk a vízről gyerekekkel! – Letölthető óravázlatok

Esemény dátuma:

A szemléletformálást a legjobb a gyerekeknél elkezdeni. A MaSzeSZ 3 korosztály (alsósok, felsősök, középiskolások) számára készítettük 2-2 különböző órai anyagot. A célunk az volt, hogy szülőket, tanárokat, pedagógusokat segítsünk a vízről-való tartalmas, élményszerű beszélgetésben.

A Víz Világnapja: Mitől függ a tiszta ivóvizünk? Nem mindegy mi van a csap mögött!

Esemény dátuma:

A „VIZET MINDENKINEK” és a „NEM HAGYUNK SENKIT HÁTRA” hívómondatok ellenére az ENSZ Fenntartható fejlődési célok „Tiszta víz és jó higiénés körülmények” célterületének teljesítését értékelő 2023-as konferenciája súlyos lemaradásokat állapított meg.

Új honlap

Esemény dátuma:

Örömmel mutatjuk be új honlapunkat, mely új funkciók behozatalával, modernebb formavilággal, a Szövetség jelenlegi működéséhez jobban illeszkedik, ugyanakkor következetesen épít a sokáig kifogástalanul szolgáló régi honlap erősségeire.

MENTOR Közgyűlési Meghívó

Esemény dátuma: 2024. március 5.

A Maszesz MENTOR Egyesület 2024 február 28-ra (határozatképtelenség esetén 2024 március 5-re) Közgyűlést hirdet. 3 napirendi pontunk lesz, várunk mindenkit sok szeretettel!

A XV. KAT 2024 és a 63. MSV konferencia

Esemény dátuma: 2024. 03. 06-08.

A KAT2024 és a 63. MSV konferenciákat azonos helyszínen és időpontban, önálló, de párhuzamosan lebonyolított rendezvényként kívánjuk megszervezni.

JuniorREG

Esemény dátuma:

Kérjük, hogy a Dulovics Junior Szimpózium előadói, kiállítói, helyszíni segítői, zsűritagjai itt regisztráljanak!

Megjelent a Zöldgazdaság 2023/24!

Esemény dátuma:

        Örömmel közöljük a hírt a MaSzeSz tagjaival: megjelent a   Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége által gondozott Zöldgazdaság 2023/24, melyben az elnökünk, dr. Kovács Károly PhD is szerzőként van jelen.  A  Zöldgazdaság áttekintést nyújt az ágazat jelenlegi tevékenységéről, hazai és nemzetközi aktivitásairól, eredményeiről, kihívásairól és konstruktív módon számba veszi az elkövetkező időszak […]

Következő

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba