Barion Pixel

Miért legyek MaSzeSz tag?

A valódi szolgáltatást végző, független szakmai szervezetként tevékenykedő MaSzeSz működésének és aktív munkájának, tagjai részére nyújtott szolgáltatásainak alapja és egyben feltétele a tagság.

 

Szervezetünk minden szakmai szervezet és szakember számára nyitott, ahol a települési vízgazdálkodás szakterületén végzett közös szakmai munkát a lehető legtöbb formában támogatunk. Rendszeres és tematikus kiadványaink, szakkönyveink, a szakmai egyeztetés színteréül szolgáló rendezvényeink, a szakterület átfogó képviselete mellett tagszervezeteink számára közvetlenül és kedvezményesen elérhetőek.

 

Tagjaink számára kialakítottuk azokat a téma-specifikus munkaszervezeti egységeket, munkacsoportokat, bizottságokat, amelyben az átfogó szakmai érdekképviselet alapjai kerülnek kidolgozásra. Ezek a tartalmak képzik az alapját a MaSzeSz szakmai érdekképviseleti munkájának, amelyet független szervezetként képviselünk és támogatunk.

 

Non-profit szervezetként – hogy a megfelelő támogatást nyújtva a települési vízgazdálkodás területén dolgozó szakemberek munkájához, valamint a jelen kor kihívásaira választ adó hatékonyan működő érdekképviseleti szervezetként összekapcsoljuk a vízgazdálkodásban érintett szereplőket, illetve a nemzetközi partnerségek építésén túl elősegítsük a vízgazdálkodással kapcsolatos szaktudás folyamatos fejlesztését –, a megfelelő anyagi háttér megléte létfontosságú. Mindezekkel a fejlesztésekkel létrejön egy olyan aktív szervezeti működés, mely alapján a MaSzeSz rendezvényszervezési-, oktatási- és egyéb alaptevékenységeinek eleget téve nyújt minőségi szolgáltatást az ágazat szereplőinek. Tagjaink és tagszervezeteink tagdíjára a Szövetség által nyújtott szolgáltatások ellenértékeként tekintünk, és felelősséggel kezeljük, hogy minden évben kiérdemeljük a tagjaink bizalmát. 

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba