Barion Pixel

Partnerek programjai

Szlovák-Magyar Vízipari Találkozó

2024. szeptember 19.

Partnerszervezetünk, a Hungarian Water Partnership (HWP) konferenciát és üzleti/szakmai találkozót szervez a határon átnyúló ágazati együttműködés erősítésére és a kétoldalú szakmai párbeszéd elősegítésére, melyen kiemelt témakör a felelős befektetéseket megalapozó ESG szempontrendszer és annak pozitív hatása a szlovákiai és magyarországi vízipari vállalatok helyzetére. A részvétel ingyenes.

Decentralizált Szennyvíztisztítás Konferencia

2024. június 12.

A NKE Víztudományi kar Szövetségünk társszervezésével, Baján szervezi egynapos konferenciáját, kisberendezések, egyedi szennyvíztisztítók, decentralizált szennyvíztisztítás témájában.

IWA – Nagy Szennyvíztisztító Telepek konferencia

2024. szeptember 8.

Rövidesen Budapesten tartják az egyik legnagyobb nemzetközi szakmai eseményt, a Nemzetközi Vízügyi Szervezet (International Water Association, IWA) Nagy Szennyvíztisztító Telepek Konferenciáját

EWA webinár: Az Ágazati Utánpótlás Jövőjéről

2024. 04.25.

Az Európai Vízszövetség hiánypótló, ingyenes webináriumot szervez az alábbi témában: „Új utak a vízágazati képzés és toborzás területén” címmel, melyben az 500.000 európai munkavállalót foglalkoztató szektor utánpótlási kihívásaira keresik a választ. A programot az IFAT támogatja.

Sustainable Tech 2024 – Portfolio Konferencia

2024. április 24.

Fejlesztési, technológiai irányok a nagyvállalatoknál, finanszírozás és befektetés, megújuló energiák, AI és a digitalizáció, körforgásos gazdaság, épületek és az építőipar szén-dioxid mentesítése. Sustainable Tech konferencia a konkrét megoldások és technológiák fókuszba helyezésével.

EWA webinar: a tengervíz „sótlanítása” a hasznosítás érdekében

2024. 03.20.

Az Európai Vízszövetség hiánypótló, ingyenes webináriumot szervez az alábbi témában: „A víz rendelkezésre állásának erősítése a tengervíz sótalanítása révén” címmel

EU Források 2024 – Portfolio Konferencia

2024. március 6.

Másfél év után szabadulnak fel az Európai Uniótól járó magyar kohéziós források, ami önmagában még nem jelenti azt, hogy azonnal megindulhat a támogatásokért járó verseny. Számos buktatóra kell figyelni a közbeszerzésen induló és a fejlesztési forrásokra pályázó cégeknek.

Következő

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba