Barion Pixel

Vezetőink

Mentor Egyesület

A MaSzeSz Mentor Egyesület elnöksége

Elnök

Makó Magdolna
MASZESZ elnökségi tagJogi szakokleveles mérnök, környezetvédelmi szakmérnök végzettségemmel több, mint 40 éve dolgozom a víziközmű szakmában, elsősorban szennyvizes területen.Az egyre növekvő társadalmi elvárások és a klímaváltozás okozta szélsőségek erősödése mellett kell biztosítani a felújításra váró infrastruktúra fejlesztését és a szakmai erőforrások utánpótlását, a települési vízgazdálkodásban érintett és az iránt érdeklődő szakemberek számára.Kiemelt feladatként értékelem a víz és szennyvíztisztítás területén az interdiszciplináris tudomány területek együttműködésének növelését, az egyes oktatási helyeken tanulható tudásanyag átjárhatóvá tételét.

Elnökségi tagok

Bakos Vince dr.
BME Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszer-tudományi Tanszék2016-ban MaSzeSz elnökségi tagként a 2010 óta formálódó, de még az intézményes összefogásra váró junior közösség megszervezésével bíztak meg, így 2017/18-ban megalakult a MaSzeSz JurTa (Junior Tagozat). Az új szervezeti struktúrában létrejött MaSzeSz Mentor Egyesület kiemelt feladatának tartom a fiatal tehetségek meghívását és megtartását, hogy „vízre tegyük a jövőt”. Ez elképzelhetetlen a felsőoktatás és a víziközmű ágazat aggasztó helyzetének felemelése nélkül: küzdjünk érte!
Horváth-Varga Laura
BME Vízi Közmű és Környezetmérnöki TanszékA Junior Tagozatnak alapítása óta elnökségi tagja vagyok. A fő célkitűzésem, hogy egy aktív és összetartó fiatalokból álló szakmai közösséget építsek.
Farkas Veronika
TSPC Mérnökiroda Kft.Az egyetem elvégzése óta közmű tervezéssel foglalkozom. Emellett aktív szerepet vállalok a Maszesz Mentor Egyesület munkájában, mint elnökségi tag. Az éves szimpóziumokon nézőként, előadóként és szervezőként is jelen voltam már, ezenkívül több workshopon és népszerűsítő rendezvényen is részt vettem
Major Veronika dr.
MASZESZ alelnök, a Hidrológiai Közlöny főszerkesztőjeTevékenységemet főként a fiatalok szakmai érdeklődésének felkeltésére szeretném fókuszálni. Azért dolgozom, hogy a víz az értékéhez méltó kezelést, az ágazat a súlyának megfelelő elismert kapjon. Hiszem, hogy a kulcs az oktatásban rejlik!
Strausz Tímea
Főmterv Zrt.A nevem Strausz Tímea, jelenleg a Főmterv Zrt-nél dolgozom a közmű tervezési irodán, főként csapadék és szennyvíz hálózat tervezéssel foglalkozom. A tevékenységemet szeretném tovább folytatni, mint (korábbi) MaSzeSz Mentor elnökségi tag. Korábban már részt vettem a Szimpózium szervezésében, valamint több JurTa eseményen is, mint részvevő/szervező
Verbőczyné Füstös Vivien
HUN-REN-BME Vízgazdálkodási KutatócsoportA BME Építőmérnöki Karán a Vízépítési és Vízgazdálkodási Tanszéken víz- és vízi környezetmérnöki specializációt végeztem, majd ugyanott a doktori képzéssel folytattam, várhatóan 2024 nyaráig fokozatot szerzek. Jelenleg a HUN-REN-BME Vízgazdálkodási Kutatócsoportjában tudományos segédmunkatársként dolgozom élőhely-szempontú vízépítés (ökohidraulika) témakörben.  A vízépítőmérnöki szakmában az utánpótlás alacsony létszáma miatt a tudománynépszerűsítés és ismeretterjesztés lassan „szakmai ártalommá” válik, amit egy ideje már művelek (Kutatók Éjszakája, Lányok Napja, egyetemi, kari nyílt napok, tanszéki Facebook-oldal szerkesztése), és amit az Egyesület elnökségi tagjaként is kiemelt feladatomnak tartok.

Titkárság

Göttlinger Dóra
Környezetgazdálkodási agrármérnök, 2024. január óta a MaSzeSz – MaSzeSz Mentor Egyesület titkárságának vezetője.Szívemen viselem a Mentor Egyesület küldetését, mert meglátásom szerint a hatékony környezetvédelemhez — a jogi/szabályozási- és a pénzügyi háttér mellett — kulcsfontosságú szerepe van az oktatásnak és szemléletformálásnak. Ezért is választottam első szakdolgozatom témájául a környezeti nevelést, összehasonlítva a hazai és ausztriai helyzetet.Bízom benne, hogy hozzá tudok járulni a MaSzeSz Mentor Egyesület munkásságához! Akár szakmai akár titkársági segítségre lenne szükséged, keress bizalommal! Elérhetőségeim: +36 20 391 0909
titkarsag@maszesz.hu  vagy
mentoregyesulet@maszesz.hu

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba