Barion Pixel

Küldetésünk/stratégiánk/céljaink

A vizes szakma gyakorlói jelentős feladatok előtt állnak. Az egyre növekvő társadalmi elvárások és a klímaváltozás okozta szélsőségek erősödése mellett kell biztosítania a felújításra váró infrastruktúra fejlesztését és a szakmai erőforrások utánpótlását. A MASZESZ Mentor Egyesület küldetése az, hogy a települési vízgazdálkodásban érintett és az iránt érdeklődő magánszemélyek egyesületeként a szenior tagok felhalmozott tudására építve szakmai ismereteket és közösséget ajánljunk a fiataloknak és a társadalom széles körének. Így enyhítve a vizes szektor munkaerő panaszait és megszerettetve a fiatalokkal a vizes szakmát.

Tervünk három stratégiai célt tartalmaz:

CÉL 1.: A MENTOR Egyesület működési struktúrájának kialakítása:

Egy újonnan kialakított szervezet működésének alapját az optimális szerkezetben kialakított jó feladatleosztás biztosítja. Ehhez ki kell alakítani a megfelelő munkacsoportokat és be kell hívni a tagságot. Egy jól meghatározott kommunikációs tervvel kell támogatni céljainkat.

CÉL 2.: A vizes szakma értékes szakmai közösségének összekovácsolása

CÉLUNK egy nyitott szakmai szervezettel szakmai közösséget ajánlani a fiataloknak, erősítve a Víz-Érték-Tudatosságot a víz megbecsülését, megismertetve és megszerettetve velük a vizes szektort.

CÉL 3.: A vizes szakmai platform kialakítása egyéni tagok számára

CÉLUNK a szenior és junior tagok számára egy szakmai agora működtetése, mely szakmai tudásközpontként teret ad a közös tudásmegosztásnak és érdekképviseletnek.

Büszke vagyok erre a stratégiai tervre és arra az útra, amelyet a MASZESZ MENTOR Egyesület számára kijelölt. –

Köszönöm,

Makó Magdolna

a MASZESZ Mentor Egyesület elnöke

Mentor Egyesület stratégiája INNEN tölthető le.

Attachments

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba