Barion Pixel

Beszélgessünk a vízről gyerekekkel! – Letölthető óravázlatok

A szemléletformálást a legjobb a gyerekeknél elkezdeni. A MaSzeSZ 3 korosztály (alsósok, felsősök, középiskolások) számára készítettük 2-2 különböző órai anyagot. A célunk az volt, hogy szülőket, tanárokat, pedagógusokat segítsünk a vízről-való tartalmas, élményszerű beszélgetésben.

6 óravázlatot készítettünk, mellyel szeretnénk hozzájárulni  a víz és a vizet szállító, megtartó, tisztító infrastruktúra értékének megismertetéséhez. Ezek közül 3 pedagógusok számára ad egy egész tanórát kitöltő programot, a másik 3 pedig a vízről mesélni kívánó szülőknek, szakembereknek biztosít gazdag alapot ugyanehhez.

Bemutatók, játékok, kisfilmek, beszélgetési témák járják körül ezt a gyönyörű témát.

Bárki számára letölthető, közkinccsé tesszük az egyik legnagyobb kincsünkről szóló anyagot.  Mi örülünk a legjobban, ha használják ezeket (lásd az oldal alján) és köszönettel vesszük visszajelzéseiket is. ( sajto@maszesz.hu )

Köszönet Kiszel Katának, hogy segít nekünk ezt a fontos dolgot hozzáértő módon, a különböző korosztályok nyelvén tolmácsolni.

(Megjegyzés: A nem-pedagógusoknak készült anyagok március utolsó hetében kerülnek feltöltésre, a pedagógusoknak készült középiskolás anyag pedig március 20-ig)

Also tagozat – pedagogusoknak

Felso tagozat – pedagogusoknak

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba