Barion Pixel

Új kollégák a szövetségnél!

 

Az év elejétől változások történtek a MaSzeSz életében, három új, félállásban lévő kolléganőt köszönthetünk sorainkban. Röviden bemutatkoznának.

 

Tóth-Göttlinger Dórának hívnak. Titkárságvezető vagyok.

Környezetgazdálkodási agrármérnök és környezetvédelmi jogi végzettséggel valamint ISO és nemzetközi ESG tanácsadói képesítéssel rendelkezem. Korábbi munkatapasztalataimat egy szennyvíztechnikai cégnél illetve egy nemzetközi ügyvédi iroda alkalmazásában szereztem.
Két gyermekem születése után a MaSzeSz titkárságán álltam vissza a munka világába. Bármilyen kérdésük, észrevételük esetén keressenek bizalommal!

(email: titkarsag@maszesz.hu vagy mentoregyesulet@maszesz.hu  mobil: +36 20 391 0909)

Horváth Tünde vagyok, rendezvényszervezőként kezdtem meg a MaSzeSznél a munkámat.

Kommunikáció szakos bölcsész és művelődésszervező, diplomámat Esztergomban szereztem. Duna Televíziónál, majd az MTI-nél, később az MTVA -nál dolgoztam. Kezdetben a Gyártási igazgató munkáját segítettem, majdaz Új média területén segédkeztem. AZ MTVA 3000 fős intézmény Vezérigazgatói titkárságának és kabinetjének szerves része voltam. Vezetői és Média rendezvények, megbeszélések voltak a feladataim között. Gyermekeim születését követően, olyan megbízást kerestem, ami már jövőbe mutató értéket képvisel. Remélem rendezvényszervezőként munkámmal hozzá tudok járulni a Szövetség távlati céljaihoz.

(email: rendezveny@maszesz.hu, mobil: +36 20 585 2603)

 

 

Szabó Patrícia vagyok, a MaSzeSz új kommunikációs vezetője.

Pályafutásomat a Nők Lapjánál kezdtem, szociális témákkal, később a női magazinok irányába fordultam, szerkesztettem, főszerkesztettem, lapigazgattam. Ezután a kommunikáció céges oldalára tértem át, oktatóként pedig számos iskolában, egyetemen tanítottam már. Érdeklődésem a környezetvédelem, a felelősebb élet irányába hozott a MaSzeSz munkatársai közé, remélem, tudásommal segíthetem ennek a fontos ágazatnak a jobb kommunikációját a szakemberek és a társadalom felé is.

(email: sajto@maszesz.hu, pat.szabo@gmail.com , mobil: +36 20 257 7313)

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba