MASZESZ

Értéket képviselünk - támogassa munkánkat

Tisztelt Partnerünk!

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség 2021. évi szakmai rendezvényeivel kapcsolatban, olyan támogatási csomagokat ajánlunk figyelmébe, amelyekkel célunk, hogy kölcsönösen előnyös formában valósuljon meg az Önök szervezetének társadalmi szerepvállalása és a MaSzeSz működési költségeinek biztosítása.

 

A MaSzeSz 2020. évi tevékenységével hűen bizonyította, hogy a minden szinten nehézségeket okozó pandémiás helyzet ellenére is az élet és a víziközmű szolgáltatás nem állhat meg, s így a szakmai érdekképviselet sem szünetelhet. Szervezetünk elhivatottságát és innovációs képességét mutatja, hogy a személyes jelenléttel megrendezett rendezvényeket követően az év második felében az online térben is képesek voltunk a magasszínvonalú ágazati képviseletre.


Éves beszámolónkból is tájékozódhat aktivitásunkról, melyekből külön kiemelem a Dulovics Junior Szimpózium, a Digitális Vízgazdálkodás témájú webinárium sorozatunk, valamint a Köztársasági elnök úr köszöntő előadásával, valamint 7 panelbeszélgetéssel, 30 előadóval és több mint 400 online konferenciarésztvevővel az ágazat legnagyobb 2020. évi eseményének mondható Országos Vízérték és Digitális Vízgazdálkodás Konferenciánk.


Külön figyelmet fordítottunk a vízipari cégek megjelenésének támogatására, és a rendezvények szponzorációs felületei mellett, a több mint kétezer szakemberhez megérkező online Hírcsatorna magazin Vízipari Különszámmal jelentkezett. Megalakult a Digitális Vízgazdálkodás Vízipari Platform, melynek célkitűzései szintén a vízipari cégek és szervezetek szakmai együttműködése.


2020. évben a járvány-helyzet ellenére aktívan támogattuk rendezvényeinkkel az ágazatot, és olyan jelentős, országos eredménnyel bíró pályázati munkát folytattunk, melynek eredménye a VÍZÉRTÉK Társadalmi Szemléletformáló Kommunikációs Stratégia.


Jövő évben folytatjuk az online térben többszáz szakemberhez elérő webinárium-sorozatunk, amely egy speciális VÍZ-TUDÁS-TÉR online szakmai műsorral is kiegészítésre kerül, valamint továbbra is tevékenységünk fókuszában áll a juniorok és az innováció támogatása, a hazai és nemzetközi együttműködések hasznosítása, valamint a fogyasztói víz-érték kommunikáció erősítése. Úgy véljük, mindez a szemlélet, aktivitás és elismertség együttesen nyújtanak kiváló lehetőséget szervezetünk támogatására.


Kérem, hogy tekintse át annak lehetőségét, hogy éves támogatóink részére a támogatás kiemelésen túl, a támogatás jelentős részével egyenértékű megjelenési lehetőséget (előadás, kiállítás, szóróanyag) is biztosítunk, a MaSzeSz 2021. évi rendezvényein, valamint a MaSzeSz szakmai folyóirata, a Hírcsatorna hirdetési felületein.

 

Amennyiben az általunk 2021. évre felvállalt feladatok és a MaSzeSz 2021. évi támogatási ajánlata felkeltették érdeklődését, tekintse meg a MaSzeSz támogatási csomagjait, és megjelenésével járuljon hozzá non-profit szervezetünk működéséhez!


A települési vízgazdálkodás témakörében végzett munkánk támogatási szándékát előre megköszönve, tisztelettel várjuk szakmai rendezvényeinken!

 

További kérdés esetén kérjük, keresse Titkárságunkat a titkarsag[kukac]maszesz.hu vagy a +36 20 391 0909-es telefonszámon.


A települési vízgazdálkodás témakörében végzett munkánk támogatási szándékát előre megköszönve, tisztelettel várjuk szakmai rendezvényeinken!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói