Barion Pixel

Energetikai képzések a Német-Magyar Tudásközpont szervezésében

Szíves figyelmükbe ajánljuk a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Tudásközpontjának (DUWZ) Energiahatékonysági képzéseit, amelyek rendkívül gyakorlatorientáltak, tematikájuk, felépítésük kifejezetten vállalatokra szabott. Hatékony segítséget nyújtanak résztvevőink számára a költségek jelentős csökkentésében, az energiahatékony üzemeltetésben.

A képzés végén zárófeladatként egy energiahatékonysági projekt kerül kidolgozásra, mely azonnali megtakarítást eredményez. A projekthez szakmai segítséget kapnak a résztvevők az oktatói körből kiválasztásra kerülő szakértő személyében. Ez a projektszakasz jelenleg teljesen egyedülálló hazánkban, a vállalatok rengeteget profitálhatnak belőle, hiszen azonnal egy kész projekttervet tehet le a résztvevő a  vállalat vezetősége elé.

Junior Energiagazda képzés /2023. március 1-től/

 

Ez a képzés olyan komplex energetikai szemléletet, tudást ad a résztvevőknek, mely segítségével komoly energiamegtakarítás és költségcsökkentés érhető el bármely vállalat esetében. Az ötnapos workshopsorozat során az energiaköltségek csökkentéséhez nélkülözhetetlen témákat veszik végig a résztvevők az épületenergetikától a világításon és a sűrített levegőn át egészen a mobilitásig, tapasztalt gyakorlati szakemberek előadásában. A képzés interaktív, valamennyi kérdés, személyes tapasztalat megvitatására biztosítunk időkeretet. A workshopokat követően a résztvevők egy energetikai projektet állítanak össze  saját vállalatukra vonatkozóan, amely milliós megtakarítást eredményezhet akár azonnal, beruházási költség nélkül.

Csökkentse energiaköltségeit még ma!

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba