Barion Pixel

Felhívás – Dulovics Junior Szimpózium 2024

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Mentor Egyesülete és az Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Dulovics Junior Szimpózium 2024. címen konferenciát hirdet, amelyre előadóként hívja mindazokat a 35 évesnél nem idősebb szakembereket akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, a vízépítés, vízgazdálkodás és azok kapcsolódó területeivel, fenntarthatósággal, vízjoggal, vízgazdaságtannal, vízpolitikával foglalkoznak, tudományos, tervezői, vagy üzemeltetői tevékenységet végeznek! Mutasd be eredményeidet, mutasd be, hogy mivel foglalkozol, érezd jól magad egy jó hangulatú, fiatalos rendezvényen! Nézőként, hallgatóként a szenior korosztályt is szeretettel várjuk.

Helyszín: Óbudai Egyetem, Schmalz terem, 1034 Budapest, Doberdó út 6.

 

ELŐADÓI JELENTKEZÉS:

A konferencián való részvétel, az előadóknak, plakát-szekció résztvevőknek, közreműködőknek ingyenes.

Előadói/kiállítói/közreműködői jelentkezési űrlap ITT

Jelentkezés módja az előadás (magyar vagy angol nyelvű) 1 oldalas összefoglalójának megküldése a mentoregyesulet@maszesz.hu e-mail címre, valamint a jelentkezési űrlap kitöltése. (Kérjük előadás jelentkezéshez használja a mellékletből letölthető sablont – absztrakt formátum).

(Előadói túljelentkezés esetén poszter szekció is indításra kerül. Ezesetben az egységesen B1 méretű (70.7 cm x 100cm) poszteren kérjük a jelentkezőktől bemutatni munkájukat.)

Határidő: 2024. március 18
A beérkezett előadás kivonatokat a Szimpózium Program bizottsága áttekinti, szekciókba sorolja és válogatja. A jelentkezőket március végéig emailben értesítjük az előadás javaslatuk elfogadásáról, valamint a poszter-szekció indulásáról. Az előadásról videofelvétel és fényképek készülnek, amit a MaSzeSz youtube csatornáján elérhetővé teszünk (amennyiben nem járul hozzá a közzétételhez kérjük jelezze!)

 

KÖZÖNSÉG REGISZTRÁCIÓ:

MENTOR és MaSzeSz tagok számára 2.500.-ft+ÁFAITT
nem tagoknak 3.000,- ft+ÁFA. ITT

Határidő: 2024. március 22.

A regisztrációs díj ellenében a nap folyamán kávét, teát, péksüteményt és ebédet biztosítunk.

MENTOR TAGSÁG:

Csatlakozzon MENTOR Egyesülethez ITT!

További részletes információt a tagsággal kapcsolatban ITT olvashat.

 

TÁMOGATÓI JELENTKEZÉS:

Kérjük, amennyiben támogatná a junior szimpóziumot, keresse a titkárságot a titkarsag@maszesz.hu e-mail címen. A támogatói csomagok részletes leírását a csatolt dokumentumok között találja.

2024 évi támogatóink:

     

     

   

 

 

Attachments

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba