Barion Pixel

BCSDH Fenntartható Jövőért Díj – jelöljön vagy pályázzon Ön is!

A BCSDH együttműködő partnereként szeretnénk felhívni a figyelmet a Fenntartható Fejlődési Célok elérése és a rendszerszintű változások érdekében végzett kiemelkedő vállalati és vezetői teljesítmény elismerésére létrehozott, Fenntartható Jövőért Díjra.

Mint a nemzetközi Világtanács hazai szervezete, a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH), előremutató gondolkodású több, mint 140 fenntartható vállalat vezérigazgatójának közössége.  Küldetése a felelős és értékteremtő üzleti tevékenység sikerességének növelése révén a fenntartható világ felé történő átmenet felgyorsítása.

Az elismeréssel inspirálni kívánják a vállalatokat és vezetőiket, hogy döntéseikbe integrálják a fenntarthatóság szempontjait és olyan, a szokásos üzletmeneten túlmutató üzleti megoldásokat dolgozzanak ki, amelyeknek az üzleti szféra más szereplőire való kiterjesztésével valódi, széles körű hatást tudunk elérni, fel tudjuk gyorsítani a rendszerszintű változásokat.

A felhívás részlei itt érhetőek el: https://bcsdh.hu/fenntarthato-jovoert-dij/

Külön öröm számunkra, hogy Dr Kovács Károly PhD, a MaSzeSz elnöke már 2017-ben elnyerte a Változásvezetői díjat, Káli Andrea, a MaSzeSz Vízérték Kommunikációs Munkacsoportjának vezetője pedig tavaly kapta meg a Vezető Nő elismerést.

Idén a jelentkezés határideje: 2024. július 31.

Legyen Ön is részese a jövőnek!

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba