Barion Pixel

Az UNICEF klímahősök rendezvényen voltunk

Az Unicef  másodszor hívta meg a vízágazat képviseletében a Szövetséget, iskolák, diákok számára szervezett, környezettudatosságot, tudatos fogyasztást és fenntartható életvitelt népszerüsítő rendezvényére. Az Eötvös 10 művelődési központba Káli Andrea, Göttlinger Dóra és Rózsa Bálint vitte el a MaSzeSz szemléletformáló programját.

A fiatalok több szempontból is nagyon fontos célközönséget jelentenek a fenntarthatósági szemléletformáló kommunikációban. Egyrészt a jövő fogyasztói és számlafizetői, akiknek a szokásaik még kialakulóban vannak. Másrészt olyan polgárok, akik a jövő formálásában részt fognak venni, de már ma is alakítják szüleik, nagyszüleik gyakorlatait, szokásait az általuk elsajátított ismeretek átadásával. Végül pedig olyan pályaválasztók, akik minden ágazat számára fontos erőforrást jelenthetnek, ha kellően vonzó üzenetet, karriercélt tud megfogalmazni.

Az egész napos rendezvényre az ország minden részéből buszon érkeztek az iskolások, hogy megtudják mindennapos tevékenységeik milyen környezeti hatásokkal járnak.

A résztvevő szervezetek különböző játékos programokkal készültek, melyek segítségével interaktív módon tudják megszólítani a fiatalokat. A rendezvényről készült videokat, összefoglalókat ITT lehet megnézni.

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba