Barion Pixel

A Fenntarthatósági Témahét önkéntes programjai, 2023. április 24-28.

Kapcsolódjon a jövő generációjához! Tartson előadást iskolai osztályoknak a Fenntarthatósági Témahéten!

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a köznevelésben  2023. április 24. és 28. között hirdeti meg a Fenntarthatósági Témahetet, melynek célja, a fenntarthatóság üzenetének továbbítása az oktatásban. A Fenntarthatósági Témahét fővédnöke Áder János köztársasági elnök, kiemelt támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, szervezője a PontVelem Nonprofit Kft. 

 

A PontVelem Alapítvány önkéntes programjában való részvételre várja:

  •  – vízügyi  szakemberek jelentkezését, akik az általuk kiválasztott iskolákban a Témahét alatt a szakterületükről hitelesen és izgalmasan tudnak a diákoknak ismereteket átadni.
  •  – vízügyi vállalkozások jelentkezését, akik a saját működési helyszínükön tudnak fogadni egy, vagy több iskolai osztályt, hogy valós környezetben mutassák be a diákoknak, mit jelent számukra a fenntarthatóság.

Járuljon hozzá Ön és vállalkozása a Fenntarthatósági Témahét tanóráinak megtartásával a diákok ismereteinek bővítéséhez, mert közös erőfeszítéseink eredményeként a fiatalabb generációk tagjai hiánypótló, hasznos tudással gazdagodnak.

 

Regisztráció az alábbi linken:

https://www.fenntarthatosagi.temahet.hu/onkentes-regisztracio

 

fenntarth temahet

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba