Barion Pixel

2022. április 28. 2022/2 WEBINÁRIUM – AZ INNOVÁCIÓ MENEDZSELÉSE – A VTK INNOSYSTEM TÁMOGATÁSÁVAL

 MASZESZ 2022. évi, 10 részből álló tudástranszfer programjának második webináriuma, kíváló előadók részvételével, az innováció fontosságáról és a cégek életében betöltött hajtóerejéről szólt. Az innovációs gondolkodás kialakításban, az innováció az ötlettől a megvalósításig való végigvitelében kaptak segítséget a résztvevők.

Birkner

dr. Birkner Zoltán, a NKFIH elnöke előadásában bemutatta, hogy az ütemesen fejlődő K+F ráfordítások összege 2030-ra elérheti a GDP 3%-át. 2018-2021 között a víz és szennyvíz témájú projektek 15,5 milliárd Ft állami K+F támogatást kaptak, Számtalan forma és forrás áll rendelkezésre a vállalati innovációk támogatására.

Pomazi

Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke az innováció folyamatának második lépcsőjéről, az innováció hasznosításáról beszélt. A 21. szádban az innováció üzleti eredménnyé konvertálási módja a szellemi tulajdon védelmének megteremtése. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala térítésmentes tanácsadással áll a kis- és középvállalkozások rendelkezésére.

Innovativak2

A hazai vízipari cégek sikeréiről számolt be Arnhoffer András a ZALAVÍZ Zrt. vezérigazgatója, Dózsa Péter a PURECO IDEA ügyvezetője, dr. Zádor István a PURASET igazgatója és Taxner György, az UTB vezérigazgató helyettese. Az eredményekhez gratulálunk!

 

A webinárium visszanézhető az alábbi linken:

https://vimeo.com/705067934

 

2022 évi webináriumokról itt talál további információt.

 

A „települési vízgazdálkodás kihívásai”  webinárium témacsoport támogatója:

 

vtkinnosystem.png

A MaSzeSz 2022. évi működésének támogatója:

 

HWP logo

Tamogatoicsomagok.webinarium_2022_2.pdf
INNOVACIO_Program.pdf

Kapcsolódó anyagok

Hírcsatorna

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a webshopba