MASZESZ

Mérés, adatgyűjtés, telekommunikáció

A víziközmű szektorban működő szolgáltatókat az elmúlt években egyre több üzleti, fogyasztói, üzemeltetői kihívás éri, amik a korábbiaktól eltérően lényegesen gyorsabban jelentek meg, miközben a működésben lévő nyilvánvaló tartalékok eltűntek.

Az ehhez való alkalmazkodás, hosszú távon fenntartható válaszok megfogalmazása az iparági szereplők részéről még inkább igényli a rugalmasabb működésmódot, amihez azonban szemléletváltozásra (is) szükség van.
Ezt támogatandó került a fókuszba a víziközmű szektor digitalizálásának felgyorsítása és kiterjesztése a működés legtöbb területére. Ennek egyik eleme az információ-vezérelt vállalatvezetés, ami a “megfelelő” adat, információ birtokában megalapozottabb döntéseket és rugalmasabb működést eredményez. Ehhez adatokra, információkra, ezek “optimális” feldolgozására van szükség. DE!
Az elmúlt években elindult tendencia könnyen oda vezethet, hogy az adatok, információk elárasztanak és “belefulladunk” az adattengerbe. A MaSzeSz webináriuma ezt a felvetést járta körbe.

 

Amennyiben lemaradt az élő webináriumról az alábbi részvételi díj ellenében lehetősége van visszanézni a rendezvény felvételét. A megrendeléssel, hozzáféréssel kapcsolatban kérjük, keresse Titkarsagunkat a titkarsag[kukac]maszesz.hu e-mail címen.

 

A hozzáférés díja:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium

 

Cégenként három vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a webinárium részvételi díjából.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy az eredeti, online rendezvény (webinárium) részvételi díjának megfizetését követően a MaSzesz Vimeo felületére feltöltött videókat, anyagokat kizárólag saját használatára jogosult megtekinteni.
A videókhoz való hozzáférési kódok (jelszó, link), illetve a videó harmadik személy részére történő továbbküldése, közösségi médiában való közzététele, bármilyen internetes portálra, weboldalra történő feltöltése szigorúan tilos és jogi úton történő felelősségrevonással jár.
Az itt található tartalmak használatához minden esetben a MaSzeSz előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

 

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói