MASZESZ

Mérés, adatgyűjtés és telekommunikáció

A víziközmű szektorban működő szolgáltatókat az elmúlt években egyre több üzleti, fogyasztói, üzemeltetői kihívás éri, amik a korábbiaktól eltérően lényegesen gyorsabban jelentek meg, miközben a működésben lévő nyilvánvaló tartalékok eltűntek.


Az ehhez való alkalmazkodás, hosszú távon fenntartható válaszok megfogalmazása az iparági szereplők részéről még inkább igényli a rugalmasabb működésmódot, amihez azonban szemléletváltozásra (is) szükség van.
Ezt támogatandó került a fókuszba a víziközmű szektor digitalizálásának felgyorsítása és kiterjesztése a működés legtöbb területére. Ennek egyik eleme az információ-vezérelt vállalatvezetés, ami a “megfelelő” adat, információ birtokában megalapozottabb döntéseket és rugalmasabb működést eredményez. Ehhez adatokra, információkra, ezek “optimális” feldolgozására van szükség. DE!
Az elmúlt években elindult tendencia könnyen oda vezethet, hogy az adatok, információk elárasztanak és “belefulladunk” az adattengerbe.
A MaSzeSz következő webináriuma ezt a felvetést járja körbe.
 


A webinárium dátuma: 2021. szeptember 23., 9.00 óra

 

A részletes program letölthető az oldal alján ("Kapcsolódó tartalmak" rész).

 

A részvételi díj:
MaSzeSz tagok részére (kedvezményes jegy): 10.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Nem tagok részére (teljes árú jegy): 12.000 Ft + ÁFA/fő/webinárium
Cégenként három vagy több fő egyidejű jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítunk a webinárium részvételi díjából.

 

Jelentkezés: Jelentkezéshez kérjük, töltse ki az online jelentkezési lapot ITT
Jelentkezési határidő: szeptember 21. (kedd)

 

Az online webinárium a résztvételi díj ellenében a rendezvényt követően is megtekinthető.

 

A webináriumhoz tartozó csatlakozási linket a regisztrált résztvevőknek az eseményt megelőző napon e-mailben küldjük meg. Kérjük, ellenőrizze a Spam mappát is.
A webináriumot DEMIO programmal rendezzük. A program nem igényel letöltést, azonban a csatlakozási nehézségek elkerülése érdekében kérjük, ellenőrizze a biztonsági beállításokat.

 

 

2021. évi rendezvények támogatója

UTB kombo logo


A MaSzeSz 2021. évi működésének támogatója

HWP logo

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói