MASZESZ

  • 2021. március 3-4.

Dulovics Junior Szimpózium 2021.

2021. márciusában ismét megrendezésre kerül, online felületen a Dulovics Junior Szimpózium Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Junior Tagozatának szervezésében a fiatal vizes szakemberek számára.

 

A Dulovics Junior Szimpózium a magyar vízügyi ágazat egyik legrangosabb, nagy hagyománnyal rendelkező junior eseménye, amely idén 11. alkalommal kerül megrendezésre 2021. március 3-4-én.

 

A Szimpóziumot elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére.

 

A programban 16 ígéretes előadás szerepel a víz- és szennyvíztisztítás, hálózathidraulika, valamint a fenntartható vízgazdálkodás témaköréből.

A részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

A Dulovics Junior Szimpózium 2021 online rendezvényre az alábbi linkeken keresztül tudnak majd bekapcsolódni egy gyors regisztrációt követően.

Az esemény mindhárom szekciójához külön-külön link tartozik:

 

 

Amennyiben lehetséges kérjük, értesítse a Szimpóziumról kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait!

 

 

A Junior Szimpózium Arany fokozatú támogatói:

 

Donauchem logo            ksb     

    

Toray web        Wilo logó CMYK

 

 

 

A Junior Szimpózium támogatója:

 

    ÉRV-LOGÓ_JPG.JPG           GWP logo egyben

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói