MASZESZ

Junior tagozat

A MaSzeSz JurTa 2017. március 22-én alakult abból a célból, hogy vonzó szakmai és közösségi fórumot teremtsen a fiatal (35 év alatti) magyar vizes szakemberek számára, ahol értékes hazai és nemzetközi programok révén tér lehet a szakmai eszmecserére, a vízhez és szennyvízhez kapcsolódó szakmai tudás és látókör szélesítésésére, valamint kapcsolati háló létrehozására.

 

Célunk továbbá a vizes szakma utánpótlásának megerősítése és gondozása, valamint érdekképviselete. Társadalmi feladatunknak tekintjük a felnövekvő generáció felé a víz valódi értékének hiteles és szakmailag megalapozott hangsúlyozását és bemutatását, az intelligens környezettudatos gondolkodás elterjesztését, és a figyelemfelhívást arra vonatkozóan, hogy a fenntarthatóság érdekében bolygónk természeti kincseinek, így a vízkészletek megőrzése és védelme mindannyiunk feladata és felelőssége.

 

Szakmai közösségünk az érdeklődők számára nyitva áll, és tevékenységünket más vízhez kapcsolódó szakmai körökkel jó együttműködésben végezzük.
Amennyiben szeretnél közösségünkhoz csatlakozni az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész) találod a belépési nyilatkozatot.


Vízre tesszük a jövőt, mert megéri!

 

A Junior tagozat 2020. évi működésének támogatója:

 

Suez

 

Junior csopkép

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói