MASZESZ

ELMARAD a "MIT NYERHETNEK AZ ÉRINTETTEK?" - Fórum a víziközmű-szolgáltatás állami átvételének lehetőségéről

A RENDEZVÉNY ELŐADÓI VISSZALÉPÉSEK MIATT SAJNOS ELMARAD.

A MaSzeSz közérdekű online fórumot szervez a víziközmű-szolgáltatás állami átvételének lehetőségéről a tárgykör legavatottabb szakértőinek előadásaival. Megszólal a fogyasztó, az állam, az önkormányzat, a szakma és a szabályozó hatóság.

 

Előadások:

Volencsik Zsolt (vezérigazgató NV Zrt): Az ellátási kötelezettség és vagyonátadási folyamat eredményeinek és várható hasznainak ismertetése

 

Schmidt Jenő (elnök TÖOSZ): A lehetőség értékelése Önkormányzati szempontok alapján

 

Dr Szalóki Szilvia (alelnök MEKH) -felk. alatt: Fogyasztók érintettsége (Szerződéses kapcsolatok, ellátásbiztonság, szolgáltatási díjak)

 

Kovács Károly PhD (elnök MASZESZ): A viziközmű vagyongazdálkodás fő jellemzői, és az integrált vagyongazdálkodásban rejlő lehetőségek

 

Káli Andrea (MASZESZ vízérték kommunikáció): Vízérték társadalmi megítélése (kinek mi a feladata?, mennyit ér?, egységes vízdíj megítélése)

 

 

Az online konferencia időpontja: 2022.09.27 9-12:00

Regisztráció: https://www.regisztracio.maszesz.hu/

Regisztráció díja: 6.500 Ft

MASZESZ tagoknak: 3.250 Ft

 

Kérdésfeltevésre van lehetőség az előadók felé előzetesen, a regisztráció során, illetve a fórum ideje alatt.

A kérdéseket a MASZESZ gyűjti, rendszerezi és moderálja. A kérdéseket az előadóknak lehetőség szerint a fórum folyamán feltesszük, vagy a fórum után eljuttatjuk hozzájuk. A válaszokat a fórum után a MASZESZ honlapján közzétesszük.

maszesz forum plakat elmarad2

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói