MASZESZ

Hírcsatorna

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) megújulási folyamatának kiemelt fontossággal bíró lépéseként új arculattal, és a kor követelményeinek megfelelően, elektronikus formában jelentetjük meg szakmai lapunkat, a Hírcsatornát. A Hírcsatorna széles körben történő terjesztésével célunk, hogy hatékonyabban megszólítsuk a hazai települési vízgazdálkodási ágazat képviselőit, a víziközmű és vízipari cégeket, illetve a minisztériumokat és hatóságok mellett az önkormányzatokat és a témában érintett oktatási intézményeket.

 

A megújult Hírcsatornában továbbra is lehetőséget biztosítunk olyan vízipari cégeknek, akik hirdetéseik elhelyezésével kívánják felhívni a vizes szakma képviselőinek figyelmét a legújabb fejlesztéseikre, eredményeikre, szolgáltatásaikra, melynek árszabását a letölthető médiaajánlat tartalmazza.

 

Elkötelezettek vagyunk a friss, aktuális és professzionális szakmai lap kialakítása mellett, és bízunk benne, hogy olvasóink is pozitívan értékelik majd a törekvéseinket.

A Hírcsatorna archív (1998-2017) lapszámai a következő linken érhetőek el: Hírcsatorna archívum

 

Impresszum:
Kiadó és terjesztő: Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz)
Kiadó székhelye: 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 3/A 419

Kiadásért felel: Rózsa Bálint - főtitkár
Főszerkesztő: Dr. Papp Mária
Szerkesztő: Lehőcz Anita
Szerkesztőbizottság tagjai: Csörnyei Géza, Géczi Ágnes, Dr. Jobbágy Andrea, Dr. Karches Tamás, Dr. Kárpáti Árpád, Kiss Katalin, Dr. Licskó István, Laky Dóra, Makó Magdolna, Madarász Emese, Vadkerti Edit

A fordításokat készítették: Simonkay Piroska okl. mérnök, és Dr. Borsos Béla
Tördelés: Két Zsiráf

Megjelenik minden harmadik hónapban

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói