MASZESZ

  • Budapest, 2019. október 9.

Üzemeltetés változó körülmények között Szakmai Nap

A hideg szennyvíz miatt a csatornában nő a zsírok-olajok lerakódási hajlama, gyakrabban fordulhatnak elő dugulások, a fagyos idő miatt a csatornatisztító célgépek egy része igen korlátozottan alkalmazható. A szennyvíztisztító telepeken az ülepítési műveletek hatásfoka csökken, a mikroorganizmusok viselkedése kedvezőtlen irányban változik.

 

A MaSzeSz 2019. október 9-i szakmai napján a hálózatok és szennyvíztisztító telepek sok üzemeltető által megtapaszt téli üzemeltetési nehézségeire keresünk megoldásokat.
Egyetemi oktatók, üzemeltetők, vízipari szakemberek mutatják be módszereiket, ismertetik gondolataikat.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt az Üzemeltetés változó körülmények között Szakmai Napra.

 

A részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész)!

 

Az esemény időpontja: október 9.

 

Jelentkezési határidő: október 1.

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg.


A rendezvény helyszíne: MAKADÁM mérnök klub (1024 Budapest, Lövőház u. 37.) - A MAKADÁM mérnök klub tömegközlekedési csomópont közelében található, akár P+R parkoló igénybevételével könnyen megközelíthető.

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

 

Rendezvényünk Arany fokozatú támogatója:

 

igus   ksb   Sezako  Suez

 

 

Rendezvényünk Ezüst fokozatú támogatója:

 

 INS Logó új

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói