MASZESZ

  • Budapest, 2018. szeptember 19.

Szakaszos üzemű szennyvíztisztítási technológiák szakmai nap

Az utóbbi években számos szakaszos üzemű eleveniszapos szennyvíztisztító telep létesült Magyarországon. A szakaszos üzemű rendszereknek számos olyan sajátossága van, amelyeket már a technológiai, a gépészeti, a folyamatirányítási tervezésnél figyelembe kell venni. Az üzemeltetők számára a folyamatos üzemű technológiáktól sok szempontból eltérő feladatot jelentenek ezek a telepek.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Szakaszos üzemű szennyvíztisztítási technológiák címmel szakmai napot hirdet meg, melyen tervezők, gyártók, üzemeltetők, elméleti szakemberek adják tapasztalataikat erről a témáról.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a Szakaszos üzemű szennyvíztisztítási technológiák Szakmai Napra.


A részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész)

 

A szakmai nap időpontja: szeptember 19.

 

Jelentkezési határidő: szeptember 14.

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg (letölthető az oldal alján, Kapcsolódó tartalmak rész).

 

A rendezvény helyszíne: a Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 5. terem. A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

A konferencián való részvétel térítéshez kötött. A díj fedezi a helyszínbiztosítás és az ellátás (ebéd, illetőleg szünetekben kávé, víz) költségeit. A résztvevőknek utólag eljuttatjuk a konferencián elhangzott előadások szerkesztett változatát.

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2018.évi működésünk támogatói