MASZESZ

  • 2017. december 5.

Kis-és közepes szennyvíztisztító telepek téli üzeme Szakmai Nap

Az évszakonkénti időjárás, de különösen a téli időszakok során beálló hőmérsékletváltozás jelentősen befolyásolja a szennyvíztisztító üzemek működését. A hálózatba bekerülő hólé, az utak karbantartásánál felhasznált vegyszerek és az egyéb szórt anyagok egyformán hatnak mind a gyűjtő hálózatokra, mind a biológiai tisztító rendszerekre.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) Kis-és közepes szennyvíztisztító telepek téli üzeme címmel szakmai napot hirdet meg a témában érdekelt üzemeltetők, tervezők, oktatók és hatósági szakemberek számára.

 

Az előadások kitérnek egyrészt az negatív hatásokra és a legkiválóbb szakemberek előadásaikban rámutatnak a felmerülő problémák elkerülésére vagy hátrányos hatásainak kiküszöbölésére, csökkentésére. Cél, az üzemi folyamatok minél kedvezőbbé tétele, ezzel együtt a felmerülő költségek minimalizálása.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt a Kis-és közepes szennyvíztisztító telepek téli üzeme Szakmai Napra.

 

 

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg. Jelentkezési határidő: december 1.

 

tervezett program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

A rendezvény helyszíne: Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 2. terem. A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • A TRENECON a COWI Magyarország jogutódjaként, közel 15 éves sikeres működés után jött létre. A stratégiai fókusz megváltozásával a tulajdonosi szerkezetben a dán COWI Csoport helyét a magyar menedzsment vette…