MASZESZ

  • 2017.november 30.

Ipari Szennyvíztisztítás Szakmai Nap

Az ipari szennyvizek tisztítása napjainkban kiemelt fontosságú, a szabályozás szigorodásával, valamint az iparágak és így az ipari szennyvizek sokféleségét tekintve pedig komoly kihívást jelent mind a tervezésben mind pedig az üzemeltetésben. A fenntartható erőforrás gazdálkodás, természetes vizeink védelme, valamint a gyártási technológia költség-hatékonysága érdekében egyaránt egyre fontosabbá válik olyan megoldások kidolgozása, amely a szennyezőanyagok ártalmatlanítása mellett a szennyvízáramokban megjelenő értékes anyagok és a víz visszanyerését is célozzák.


A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) Ipari Szennyvíztisztítás címmel szakmai napot szervez, mely az ipari szennyvizek tisztítására sikerrel alkalmazott fizikai, kémiai és/vagy biotechnológiai megoldások széles palettáját kívánja felvonultatni a tudomány és az ipar területéről felkért előadókkal, élénk szakmai beszélgetésre hívva az érdeklődőket. A témák érdekesek lehetnek ipari szennyvíz kibocsátók, vízipari cégek, ipari szennyvíztisztító/előtisztító telepet vagy ipari hányadot is fogadó lakossági tisztító telepet üzemeltetők és tervezők számára egyaránt.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség ezúton tisztelettel meghívja Önt az Ipari Szennyvíztisztítás Szakmai Napra.

A részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

Jelentkezéshez kérjük, a kitöltött és cégszerűen aláírt Jelentkezési lapot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre küldje meg. Jelentkezési határidő: november 23.

A rendezvény helyszíne: Lurdy Ház (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.), I.em., 4. terem. A Lurdy Ház felszíni parkolójában díjmentes a parkolás a Szakmai Nap résztvevőinek (a mélygarázsban történő parkolás önköltséges).

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

  • Az Északdunántúli Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaságot ivóvízellátási-, szennyvízelvezetési és -tisztítási feladatokra alapították. Működési területén Komárom-Esztergom, Fejér és Pest megyékben 84 településen 310 ezer fő részére biztosítja az ivóvízellátást és 72…