MASZESZ

  • Budapest, 2018. november 7.

Innováció a szennyvíztisztításban és az ivóvízkezelésben Szakmai Nap

Hogyan találhat egy jó "ötlet" jó "menedzserre" olyan együttműködésben, ami az ötletgazdának és a menedzsernek is kedvező és méltányos, valamint a felhasználó is értékes termékhez jut. A víz szektorban egyre nagyobb szükség van jó ötletekre, és azok sikeres és hatékony megvalósítására, valamint arra, hogy a vízipar ezeken keresztül felemelkedhessen és a gazdaság fenntartható hajtóerejeként működjön.


A november 7-i Innováció a szennyvíztisztításban és az ivóvízkezelésben szakmai nap keretében technológiai fejlesztések bemutatása mellett az ivóvízkezelés, szennyvíztisztítás és ipari szennyvíz kezelés területén (pl. eleveniszapos rendszer, bioszűrők, membránok, gépészeti, vegyipari és biotechnológiai fejlesztések), kiemelt cél  volt az is, hogy az innováció sikeres megvalósításáról is szó essen, azaz arról, hogyan juthatunk el az ötlettől a megvalósításig.


A részletes programmal letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).


Az elhangzott előadások megtalálhatóak a TUDÁSTÁR-ban.

 

A rendezvény Arany fokozatú támogatója:

 

Verbis Kft

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói