MASZESZ

  • Budapest, 2020. március 5-7.

Dulovics Junior Szimpózium és Osztrák-magyar nemzetközi workshop 2020.

2020. márciusában két rendezvény kerül megrendezésre a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség szervezésében a fiatal vizes szakemberek számára.

 

Dulovics Junior Szimpózium – 2020. márc. 5.
A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Dulovics Junior Szimpózium 2020. címen konferenciát hirdet, amelyre előadóként hívja mindazokat a 35 évesnél nem idősebb szakembereket, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak. (Résztvevőként a szenior korosztályt is szeretettel várjuk!)


A szimpózium időpontja: 2020. március 5. csütörtök


Helyszín: Makadám Mérnök Klub (1024 Budapest, Lövőház u. 37.)


Előadói jelentkezési határidő: 2020. január 20.

Előadói jelentkezés december 9-étől lesz lehetséges egy itt a honlapon hamarosan megjelenő online regisztrációs felületen, valamint a tervezési/kutatási feladat egyoldalas összefoglalójának Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő megküldésével. Az előadói részvétel ingyenes.


Résztvevőként jelentkezni az oldalról hamarosan letölthető jelentkezési lap kitöltésével és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő megküldésével lehet majd szintén december 9-étől.

 

 

Osztrák-magyar nemzetközi junior workshop – 2020. márc. 6-7.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség és az IWA Austria YWPs a Dulovics Junior Szimpózium kísérő rendezvényeként közös szervezésben másfél napos osztrák-magyar nemzetközi junior workshopot hirdet 2020. március 6-7. napokra. Az interaktív képzési nap a 35 évesnél nem idősebb kollégák számára lehetőséget nyit előadói és kommunikációs készségeik és ismereteik fejlesztésére inspiráló, max. 30 fős osztrák-magyar csoportban, nemzetközi környezetben.


A workshop időpontja: 2020. március 6-7. (péntek reggeltől szombat ebédidőig)


Helyszín: Budapest (még szervezés alatt)


Jelentkezési határidő: 2020. január 20.


Résztvevőként jelentkezni az oldalon hamarosan megjelenő letölthető jelentkezési lap kitöltésével és Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő megküldésével lehet majd szintén december 9-étől.

A helyek száma korlátozott, max. 12-15 fő magyar résztvevőt tudunk fogadni, a regisztrációt jelentkezési sorrendben tudjuk elfogadni.

 

A két rendezvényre külön-külön szükséges jelentkezni!

 

Minden kedves érdeklődőt, előadót, szakembert szeretettel várunk, így amennyiben lehetséges kérjük, értesítse a Szimpóziumról és a nemzetközi workshopról kollégáit, ismerőseit, diákjait és diáktársait.


A rendezvényről bővülő információt a www.maszesz.hu honlapunkon folyamatosan teszünk közzé.

 

Jegyezze fel a dátumokat, és vegyen részt a vízügyi ágazat rangos, és immár nagy hagyománnyal rendelkező hazai junior rendezvényein!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2019.évi működésünk támogatói