MASZESZ

  • Budapest, 2019. március 06.

Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2019.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár nyolcadszor a Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot március 06-án. 


A szimpózium elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, a vízipari cégek képviselőivel való találkozásra, ami akár a fiatalok munkakeresési és a cégek álláskínálati érdeklődésének jó kapcsolódását is elősegítheti.

 

Hogy az esemény mindinkább híd lehessen a tudomány és a gyakorlat között a beérkező előadásokat tudományos és gyakorlati szekciók szerint csoportokba válogatjuk, ennek megfelelően ezúton is bátorítjuk az üzemeltető és tervező kollégák jelentkezését, örülünk, ha minél többen vállalják korszerű gyakorlati megoldásaik bemutatását.

 

A konferencián értékes díjak kerülnek kiosztásra, az előadásokat több kategóriában is díjazzuk (üzemeltetői megoldások, kutatás-fejlesztési tudományos munkák, innovációs díj, különdíj), így szeretnénk lehetővé tenni, hogy a tudomány és a gyakorlat orientált munkák egyaránt elismerést nyerhessenek. A díjak között lesz az előadói kijutás lehetősége az októberben Prágában megrendezésre kerülő 11th IWA Eastern European Young Water Professionals konferenciára. Ezen felül a kiemelkedő előadók lehetőséget nyernek kutatási eredményeik publikálására a MaSzeSz Hírcsatornában, valamint a MaSzeSz szakmai konferenciáján is bemutathatják eredményeiket.

 

A Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpóziumra várjuk mindazoknak a 35. évesnél még nem idősebb szakembereknek a jelentkezését, akik a vízellátás, csatornázás, szennyvíztisztítás, vagy a települési vízgazdálkodás egyéb területén üzemeltetői, tervezői és/vagy tudományos tevékenységet folytatnak.

 

A szimpózium időpontja: 2019. március 06.

Helyszíne:  La Vida Rendezvényház LOFT (1095 Budapest, Soroksári út. 48. – a rendezvényház a Nemzeti színház és a Művészetek Palotája szomszédságában helyezkedik el a Hungária Malomudvar területén.)

 

Előadói jelentkezés: az online jelentkezési lap (IDE kattintva érhető el) kitöltésével és a tervezési/kutatási feladat egyoldalas összefoglalójának megküldésével (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
Előadói jelentkezési határidő: 2019. február 21.

Résztvevői jelentkezés: A Junior Szimpóziumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, a linkre kattintva jelezze részvételi szándékát.

 

Minden kedves érdeklődőt, diákot és szakembert szeretettel várunk. 

 

A Junior Szimpózium támogatója:

 

Toray               ksb

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói