MASZESZ

  • Budapest, 2018. március 22.

Dr. Dulovics Dezső Junior Szimpózium 2018.

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetségnél kiemelten fontosnak tartjuk a fiatal szakemberek támogatását, elismerését, látásmódjuk, újszerű ötleteik megismerését. E gondolat mentén rendezzük meg immár hetedszer a Junior Vízgazdálkodási Szimpóziumot március 22-én. 

 

A szimpózium elsősorban nyitott, jó légkörű szakmai fórumot kíván nyújtani, ahol megismerhetjük egymás tevékenységét és eredményeit, lehetőség van kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére, a vízipari cégek képviselőivel való találkozásra, ami akár a fiatalok munkakeresési és a cégek álláskínálati érdeklődésének jó kapcsolódását is elősegítheti.


A konferencián értékes díjak kerülnek kiosztásra, az előadásokat több kategóriában is díjazzuk (üzemeltetői megoldások, kutatás-fejlesztési tudományos munkák, innovációs díj, különdíj), így szeretnénk lehetővé tenni, hogy a tudomány és a gyakorlat orientált munkák egyaránt elismerést nyerhessenek. A díjak között lesz az előadói kijutás lehetősége a májusban Zágrábban megrendezésre kerülő 10th IWA Eastern European Young Water Professionals konferenciára. Ezen felül a kiemelkedő előadók lehetőséget nyernek kutatási eredményeik publikálására a MaSzeSz Hírcsatornában, valamint a MaSzeSz szakmai konferenciáján is bemutathatják eredményeiket.

 

A szimpózium időpontja: 2018. március 22.


Helyszíne: BME A épület földszinti konferenciaterem (1111 Budapest, Egry József utca 20-22.)

 

Résztvevői jelentkezés: Minden kedves érdeklődőt, diákot és szakembert szeretettel várunk. A Junior Szimpóziumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, a linkre kattintva jelezze részvételi szándékát.

Jelentkezési határidő: 2018. március 20.

(Az előadói jelentkezés lezárult)

 

A részletes program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész).

 

 

A Junior Szimpózium támogatója:

 

Toray

 

 

 

A Magyar Víz-és Szennyvíztechnikai Szövetség 2018.évi működésének támogatói:

 

Pureco    Hawle

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói