MASZESZ

  • 2020. november 6.

A digitális települési vízgazdálkodás műszaki és finanszírozási adaptálása Magyarországra - webinárium

A digitális forradalom szilárdan beágyazódott mindennapjainkba kezdve attól, hogy miként lépünk kapcsolatba egymással, egészen a gazdálkodáson át, a pénzügyeink intézéséig. A digitális forradalom hatása a települési vízgazdálkodásra is egyre jelentősebb.

 

A klímaváltozás, vízkészletek csökkenése és sebezhetősége, mint a hazánkat is érintő globális tendenciák; valamint az ágazati alulfinanszírozottság keretei közötti víz- és viziközmű rendszerek üzemeltetése fenntartható módon rendkívüli kihívás. 

Ezen körülmények között különösen fontos az okos infrastruktúra alkalmazásának tudatos tervezése, mely új dimenziókba helyezi a rendszerek költséghatékony üzemeltetését, a veszteségek csökkentét és elősegítheti a szélesebb körű pénzügyi források elérhetőségét.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség hidat épít az igények és a lehetőségek között! Első lépésként két részes webinárium keretében, a MaSzeSz felvállalta a települési vízgazdálkodás műszaki és finanszírozási adaptálásának Magyarországi támogatását.

 


Dátumok, és tervezett program:

1. Webinárium - Egységes digitális települési vízgazdálkodásban rejlő lehetőségek és a jó gyakorlatot bemutató esettanulmányok

Dátum: november 6.

Program: letölthető az oldal alján (kapcsolódó tartalmak rész)

 

A webináriumon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, a linkre kattintva jelezze részvételi szándékát az első webináriumra. 

A webináriumhoz tartozó csatlakozási linket a regisztrált résztvevőknek az eseményt megelőző napon e-mailben küldjük meg.

 

 

2. Webinárium: Az üzemeltetői igények,  finanszírozási lehetőségek  és szállító kapacitások bemutatása

Dátum: november 12.

A második rész részletes programja, és regisztrációs felülete hamarosan elérhető lesz.

 

 

A webinárium sorozat kiemelt támogatója:

 

Hach Lange

 

 

A webinárium sorozat támogatója:

 

Prominent logo

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói