MASZESZ

  • Budapest, 2019. január 31.

A hazai csapadékvíz-gazdálkodás jelen gyakorlata, nehézségei és jövőbeli lehetőségei Szakmai Nap

A rendezvény célja a csapadékgazdálkodás közismerten sok problémát hordozó jelen helyzetét és nehézségeit áttekintve, a hazai jó gyakorlatok mentén olyan követendő megoldásokat találni, melyek hozzájárulnak a fenntartható települési csapadékvíz-gazdálkodáshoz.

 

A Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség (MaSzeSz) évtizedek óta kiemelt hangsúllyal foglalkozik a települési csapadékvíz-gazdálkodás témakörével, mely problémakör összetettsége, számos üzemeltetési, jogi és gazdasági nehézséget okoz minden érintettnek. Az eddig (rendkívül pozitívan) csupán kihívásnak nevezett csapadékvíz kérdéskör egyre érezhetőbben és sürgetőbben megoldást követel a hazai gyakorlatban.


A hazai csapadékvíz-gazdálkodás jelen gyakorlata, nehézségei és jövőbeli lehetőségei Szakmai Nap célja, hogy iránymutatást adjon a településeken jelentkező csapadékvíz gondok szakszerű, hosszú távú megoldásához vezető feladatokra vonatkozóan.

 

A részletes program letölthető az oldal alján (kapcsolódó tartalmak rész).

Az elhangzott előadások megtalálhatóak a TUDÁSTÁR-ban.

 

A rendezvény Arany fokozatú támogatói:

 

CADI Logo fehér    Hawle

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói