MASZESZ

Junior tagozat

A MaSzeSz JurTa 2017. március 22-én alakult abból a célból, hogy vonzó szakmai és közösségi fórumot teremtsen a fiatal magyar vizes szakemberek számára, ahol értékes hazai és nemzetközi programok révén tér lehet a szakmai eszmecserére, a vízhez és szennyvízhez kapcsolódó szakmai tudás és látókör szélesítésésére, valamint kapcsolati háló létrehozására.

 

Célunk továbbá a vizes szakma utánpótlásának megerősítése és gondozása, valamint érdekképviselete. Társadalmi feladatunknak tekintjük a felnövekvő generáció felé a víz valódi értékének hiteles és szakmailag megalapozott hangsúlyozását és bemutatását, az intelligens környezettudatos gondolkodás elterjesztését, és a figyelemfelhívást arra vonatkozóan, hogy a fenntarthatóság érdekében bolygónk természeti kincseinek, így a vízkészletek megőrzése és védelme mindannyiunk feladata és felelőssége.

 

Szakmai közösségünk az érdeklődők számára nyitva áll, és tevékenységünket más vízhez kapcsolódó szakmai körökkel jó együttműködésben végezzük.


Vízre tesszük a jövőt, mert megéri!

 

Junior csopkép

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2018.évi működésünk támogatói