MASZESZ

  • Budapest, 2019. október 5-16.

Felhívás - Wetskills Water Challenge Budapesten

A hollandiai Wetskills Foundation első alkalommal rendezi meg Budapesten vizes kihívását, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Junior Tagozatának közreműködésével.

 

 

A Wetskills Water Challenge 2019. október 5-16. között, BSc-s, MSc-s diákok, fiatal pályakezdő vizes szakemberek, doktoranduszok számára biztosít színvonalas szakmai és közösségi programokat, nemzetközi közösségben. A részvevők csapatokban egy-egy aktuális vizes kihívásra választ adó projektet dolgoznak ki, ahol a feladatok megoldásához kreativitás, sémáktól mentes, innovatív gondolkodás szükséges.


Külön érdekessége az idei Wettskills Water Challenge együttlétnek, hogy a rendezvény utolsó napjai a Budapest Water Summit 2019. keretén belül kerülnek megrendezésre, még nagyobb elismerést biztosítva ezzel a fiatal szakemberek munkájának.


Részvételi díj magyar állampolgároknak: 50 EUR


Jelentkezési határidő: augusztus 1.


További információ, és jelentkezés: https://wetskills.com/event/wetskills-hungary-2019/ illetve a felhívás és a tervezett program letölthető az oldal alján (Kapcsolódó tartalmak rész)

 

Kérjük Önöket, ha tehetik a fiatal célcsoport mellett minél több szenior kolléga felé is juttassák el a rendezvény hírét (csatolt flyer pdf), aki fiatalokat küldhet / fiataloknak ajánlhatja a programot!

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói