MASZESZ

MaSzeSz aktív szerepvállalás a Budapesti Víz Világtalálkozón - „Megelőzni a vízválságot”

A 2013-as és 2016-os események sikerére építve, 2019. október 15-17. között Magyarország Kormánya immár harmadik alkalommal rendezi meg a Víz Világtalálkozót. Az idei konferencia, Áder János köztársasági elnök fővédnöksége mellett, a közelgő vízválságok kezelésének sürgősségére kívánja felhívni a figyelmet; mottója: „Megelőzni a vízválságot”, a sok víz – kevés víz – szennyezett víz hármas tematikájára építve. Konkrét célja, hogy – számos fórum, köztük a Vízügyi Elnöki Testület által tett ajánlások figyelembevételével –, beazonosítsa a szükséges lépéseket a kormányzás, a tudás és technológia, a finanszírozás, valamint a szabályozás és intézményi támogatás területén.

 

A 2013-ban és 2016-ban megrendezett Világtalálkozókhoz hasonlóan, ez alkalommal is megrendezésre kerül társeseményként a vízipari szakkiállítás (Expo), amelyen bemutatkozhatnak a legkorszerűbb ivó-és szennyvízkezelési, valamint a fenntartható, innovatív és környezetbarát vízellátási és a vízgazdálkodási megoldások.

 

A szakkiállítás a BWS 2019 plenáris üléseinek helyt adó Millenáris Parkban kerül megrendezésre. A szakkiállítás második és harmadik napja (október 16-17.) helyszíni regisztrációt követően látogatható (ez a regisztráció ugyanakkor a BWS 2019 plenáris üléseire történő belépésre nem jogosít).

 

A  MaSzeSz (HWA) a HWP együttműködésben közös standon jelenik a BWS Vízipari Kiállításán meg.

 

A MaSzeSz és a HWP standján a Wetskills programmal is megismerkedhetnek az érdeklődők, illetve a díjkiosztóra a Budapest Water Summiten kerül sor, még nagyobb elismerést biztosítva ezzel a fiatal szakemberek munkájának. A Wetskills Alapítvány nemzetközi egyhetes programsorozata (Water Challenge) junior szakemberek számára. A hollandiai Wetskills Foundation első alkalommal rendezi meg Budapesten vizes kihívását, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Junior Tagozatának és a Hollandiai Nagykövetség közreműködésével.


Látogassa meg standunkat október 16-án vagy 17-én, várjuk Önt szeretettel a BWS 2019 Expo-n.

 

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2021.évi működésünk támogatói