MASZESZ

Hírek

Idén ősszel megrendezésre kerül a 4. ASEM Water konferencia (nov. 26-27.), mely a fenntartható települési vízgazdálkodás témájában az egyik legjelentősebb nemzetközi esemény. Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat,…
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Innovációs és Technológia Minisztériummal együttműködve szakmai konferenciát szervez „A szakképzés jövője” címmel.
A DHI Kft. tanfolyamot indít, mely a csapadékvíz-gazdálkodás alapjairól szól, annak településtervezési és -fejlesztési vonatkozásaival is.
A települési szennyvíz kezeléséről szóló irányelv fontos szerepet játszik abban, hogy az EU-t az európai zöld megállapodásban meghirdetett szennyezőanyag -mentességi célkitűzés elérésére ösztönözze.
Lezárult a víz értékének társadalmi tudatosítását, a települési vízgazdálkodás és az azt kiszolgáló infrastruktúra fontosságának, láthatóságának erősítését támogató szemléletformáló, edukációs programunkat megalapozó reprezentatív, országos kutatás.…
Mentorként, előadóként, zsűritagként vettünk részt a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány fenntartható vízvédelmi versenyén, az Aquaton-on.
A víziközmű vagyongazdálkodás kihívásai, szolidaritási kényszerek és készségek címmel szakmai előadással vettünk részt a digitális IFAT konferencián.
A digitális forradalom szilárdan beágyazódott mindennapjainkba kezdve attól, hogy miként lépünk kapcsolatba egymással, egészen a gazdálkodáson át, a pénzügyeink intézéséig. A digitális forradalom hatása a…
A hollandiai Wetskills Foundation második alkalommal rendezi meg Budapesten vizes kihívását, a Magyar Víz- és Szennyvíztechnikai Szövetség Junior Tagozatának közreműködésével.
A MaSzeSz JURTA Elnöksége, eddigi eredményes munkáját megköszönve fogadta el Dr. Bakos Vince elnökségi mandátumának visszaadását, aki munkáját külföldön folytatva mond le elnöki posztjáról. A…

Ismerje meg tagjainkat!

Célunk egy olyan szakmai közösség létrehozása, amely lehetőséget biztosít az ismeretmegosztásra és gyakorlatorientált megoldások kidolgozására a települési vízgazdálkodás területén tevékenykedő szakemberek együttgondolkodása révén.

Tagjaink

2020.évi működésünk támogatói